Wat bedragen de leveringskosten?


Wij leveren tegen een meerprijs van €0,25/km heen-en terugreis bij de klant aan huis. Deze kosten worden echter pas berekend na het ontvangen van de bestelling.
Hebben jullie een fysieke winkel?


Ja! Ons veganistisch koffiehuis bevindt zich in de Kleine Pieter Potstraat 19 te Antwerpen.
Maken jullie ook producten voor een feest, event of dergelijke?


Wij willen jullie zeker voorzien van lekkernijen voor een feest. Maar feesttaarten zoals; stapeltaarten, smash cakes, etc zijn echter niet waar we in gespecialiseerd zijn, dus kunnen dit helaas niet voorzien.
Zijn al jullie producten vegan en biologisch?


Al onze producten zijn volledig vrij van dierlijke producten en 100% plantaardig. We gebruiken waar kan enkel biologische producten.
Bevatten jullie desserts noten?


Sommige van onze desserts bevatten inderdaad noten. Alle allergenen staan steeds vermeld bij ieder product.
Hebben jullie glutenvrije producten?


We bieden momenteel enkel een glutenvrije versie van de Rode Vruchten Crumble aan.
Waar zijn jullie gevestigd?


Wij bevinden ons in Kieldrecht, Oost-Vlaanderen. Dit is een deelgemeente van Beveren.
Hoe bestel ik?


We vragen je om liefst 3-7 dagen op voorhand je bestelling te plaatsen. Bij het afronden van de bestelling kiest u ofwel voor ophaling in Kieldrecht of levering. (Let op dat er bij levering nog extra kosten (€0.25/km) komen na het plaatsen van de bestelling.) Nadien ontvangt u van ons een mail met meer info en gaan we samen op zoek naar een geschikt lever/ophaalmoment. *Deze werkwijze wordt gebruikt omdat Vegateau niet ons hoofdberoep is. Bedankt voor uw begrip
Hebben jullie suikervrije producten?


Een aantal van onze producten kunnen suikervrij worden gemaakt. We maken hiervoor gebruik van de suikervervangers 'Zusto' of 'Erythritol'. Wens je een suikervrij gebak te bestellen, stuur ons dan even een mailtje voor het maken van je bestelling.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS