Wat bedragen de leveringskosten?


Wij leveren tegen een meerprijs van €0,25/km heen-en terugreis bij de klant aan huis. Deze kosten worden echter pas berekend na het ontvangen van de bestelling.
Hebben jullie een fysieke winkel?


Momenteel hebben wij geen fysieke winkel maar dit is wel een droom die we graag in de toekomst zouden willen waarmaken.

Je kan onze producten zowel bij Bio Station (Antwerpen) vinden op maandag, woensdag en vrijdag, als bij Icelab Nicecream Creations (Antwerpen) op zaterdag.
Maken jullie ook producten voor een feest, event of dergelijke?


Wij willen jullie zeker voorzien van lekkernijen voor een feest. Maar feesttaarten zoals; stapeltaarten, smash cakes, etc zijn echter niet waar we in gespecialiseerd zijn, dus kunnen dit helaas niet voorzien.
Zijn al jullie producten vegan en biologisch?


Al onze producten zijn volledig vrij van dierlijke producten en 100% plantaardig. We gebruiken waar kan enkel biologische producten.
Bevatten jullie desserts noten?


Sommige van onze desserts bevatten inderdaad noten. Alle allergenen staan steeds vermeld bij ieder product.
Hebben jullie glutenvrije producten?


We bieden momenteel enkel een glutenvrije versie van de Rode Vruchten Crumble aan.
Waar zijn jullie gevestigd?


Wij bevinden ons in Kieldrecht, Oost-Vlaanderen. Dit is een deelgemeente van Beveren.
Kan ik een vaste afhaal/leveringsdag aanduiden?


Momenteel gaat dit niet aangezien onze bakker deze webshop als bijzaak heeft. Daardoor wordt er na uw bestelling samen overlegt welke dag het beste uitkomt voor beide partijen. Hiervoor ontvangt u een mail.
Hoe bestel ik?


We vragen je om liefst 3-7 dagen op voorhand je bestelling te plaatsen. Bij het afronden van de bestelling kiest u ofwel voor ophaling in Kieldrecht of levering. (Let op dat er bij levering nog extra kosten (€0.25/km) komen na het plaatsen van de bestelling.) Nadien ontvangt u van ons een mail met meer info en gaan we samen op zoek naar een geschikt lever/ophaalmoment. *Deze werkwijze wordt gebruikt omdat Vegateau niet ons hoofdberoep is. Bedankt voor uw begrip
Hebben jullie suikervrije producten?


Een aantal van onze producten kunnen suikervrij worden gemaakt. We maken hiervoor gebruik van de suikervervangers 'Zusto' of 'Erythritol'. Wens je een suikervrij gebak te bestellen, stuur ons dan even een mailtje voor het maken van je bestelling.

VEEL GESTELDE VRAGEN